Vi anbefaler at du alltid bruker siste versjon av nettleseren din.

Intern sykehus service

Intern sykehus service består av kjøkken, matverter, kantine, kaffebar, renhold, husvaskeri, sjåfører, logistikk, og portørtjenester.

Renhold har blant annet ansvaret for å rengjøre ca. 38 000 kvadratmeter i sykehuset. Vi har som mål å utføre et renhold som holder høy kvalitet og som skaper trivsel for pasienter og ansatte. Vi følger godkjente retningslinjer for renhold.

Logistikk- og lagertjenesten ved Haraldsplass sikrer sykehuset forsyninger av medisinske forbruksvarer, i tillegg til aktiv forsyning og leveranser til alle avdelinger med alt av oppgaver dette innebærer.

Portørtjenesten ved Haraldsplass diakonale sykehus har blant annet ansvar for å frakte pasienter og utstyr til rett tid og sted.

Kjøkken består av

  • Hovedkjøkken som har et toppmoderne sykehuskjøkken med avansert utstyr for å optimalisere produksjonen vi har idag. Vi produserer all mat fra bunnen av, for så å pakke det i spesialbeger som er klar til oppvarming på postkjøkken.
  • Postkjøkken fordelt på de ulike sengepostene. Her forbereder matvertene alle måltider pasientene skal ha i løpet av en dag i sin avdeling.
  • Kantine og kaffebar som er åpen for pasienter, besøkende, ansatte og studenter. 
     

Matvertene på huset jobber på avdelingskjøkken i de forskjellige etasjene. Matvertene sin hovedoppgave er å tilberede all maten til pasientene, og sørge for at alle pasienter får riktig mat.